Hulp bij huren en huisinrichting

Algemeen

Verschillende organisaties helpen inwoners op het gebied van wonen. Bekijk op deze pagina de verschillende organisaties en hoe ze u kunnen helpen.

Groninger Huis

Groninger Huis zet in op het beschikbaar hebben en houden van een kwalitatief goed, duurzaam en betaalbaar woningaanbod. Kijk voor meer informatie op de website van het Groninger Huis.

Huisraadbank Midden-Groningse Uitdaging

De Midden-Groningse Uitdaging verbindt ondernemers en maatschappelijke organisaties om zo de leefbaarheid in de regio te verbeteren. Zo hebben zij de Huisraadbank, waar mensen spullen voor in huis kunnen halen.

Huurdersraad Hoogezand-Sappemeer

De Huurdersraad Hoogezand-Sappemeer komt op voor de belangen van alle huurders in Hoogezand-Sappemeer. Kijk op de website van de Huurdersraad voor meer informatie.

Klushulp? Klusploeg!

Klushulp? Klusploeg! doet kleine huishoudelijke klussen bij mensen die dit zelf moeilijk kunnen. Gratis. Het project ‘Klushulp? Klusploeg!’ valt onder Stichting Werkpro. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting WerkPro.

Lefier

Lefier is een woningcorporatie in Noord-Nederland. Zij zorgen voor betaalbare woningen voor mensen met lage inkomens. Kijk voor meer informatie op de website van Lefier