Hulp bij geldzaken en werk

Verschillende organisaties in de gemeente Midden-Groningen helpen inwoners op het gebied van geldzaken en werk. Bekijk op deze pagina de verschillende organisaties en hoe ze u kunnen helpen.

BWRI: Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen

BWRI: Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen is uitvoerder van de Participatiewet voor gemeente Midden-Groningen. BWRI ondersteunt burgers om werk te vinden en te behouden. Als werk niet tot de mogelijkheden behoort, is participatie het doel.

FNV

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. De FNV komt op voor uw belangen op het gebied van werk en inkomen. Kijk voor meer informatie op de website van het FNV

Gemeentelijke Kredietbank Midden-Groningen

Mensen die moeite hebben met het regelen van hun financiële zaken of mensen die problematische schulden hebben en er zelf niet meer uitkomen, kunnen contact opnemen met de Gemeentelijke Kredietbank. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Midden-Groningen.

Heemtuin - WerkPro

In een uniek natuurgebied in Muntendam onderhoudt WerkPro – in samenwerking met De Zijlen – het natuurbos, de cultuurtuin en de fruitboomgaard. De Heemtuin biedt vrijwilligerswerk, re-integratieprojecten, werk-leertrajecten of stages. Kijk voor meer informatie op de website van WerkPro.

Humanitas Midden-Groningen

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Zij ondersteunen u op verschillende manieren. Kijk voor meer informatie op de website van Humanitas.