Vacatures voor werkzoekenden

De accountmanagers van het werkgeversteam hebben veel contacten met werkgevers in de arbeidsmarktregio. Bovendien hebben ze een goed beeld van de arbeidsmarkt. Hierdoor krijgen ze veel vacatures toegespeeld voor zowel werkzoekenden met als zonder een gemeentelijke uitkering. De vacatures zijn actueel en worden regelmatig ververst. Bekijk het onderstaand vacaturelijst. Er is keuze genoeg op allerlei vakgebied.

Heeft u vragen over deze vacatures neem dan contact op met onze accountmanagers. In onderstaande link staan de contactgegevens.

“Wil je een netwerkgesprek met MF-uitzendbureau of Zuur Personeelsdiensten: bijvoorbeeld om te bespreken wat je graag zou willen doen, welke kennis en ervaring je hebt en wat de mogelijkheden zijn om je te helpen aan een leuke baan. Geef je dan op bij je werkcoach.“

netwerkgesprek

Dit zijn onze uitzendbureaus waar je zeker eens contact mee op moet nemen.

Wil jij aan het werk als beveiliger? Voor meer info zie onderstaande flyer.

Aan het werk als intercedent? Voor meer info zie onderstaande flyer.

Monteurs installatie elektro. Voor meer info zie onderstaande flyer.

Zoek je een baan en ben je bereid om scholing te volgen? Voor meer info zie onderstaande flyer.

Truckbouwer Holthausen in Winschoten gaat 1500 vrachtwagens op waterstof bouwen. Voor meer info zie onderstaande flyer.

Project Hulpteam Overschild

In samenwerking met Werk in Zicht is BWRI in gemeente Midden-Groningen  gestart met het project ‘Hulpteam Overschild’  Het project heeft als doel om de deelnemers werkfit te maken voor de arbeidsmarkt en te begeleiden/scholen  richting betaald werk.

vlog overschild v5 sub