Schoonmaak

Waar gewerkt wordt ontstaat stof en vuil. Ons team van vakbekwame en gemotiveerde schoonmakers zorgt dat uw werkruimtes er schoon en representatief uitzien. Of het nu gaat om kantoorwerkplekken, productieruimtes, klaslokalen, bedrijfsrestaurants of andere locaties.

Wij zijn u graag van dienst en adviseren u wat nodig is voor een schone werkomgeving. In samenspraak met u stellen we een schoonmaakprogramma op. We kunnen u alle vormen van schoonmaak en onderhoud leveren. Dagelijks of periodiek. Ons werkgebied is de provincie Groningen. Het schoonmaakwerk wordt hoofdzakelijk overdag verricht, tussen 06.00 en 18.00 uur. In overleg met u kan het echter ook in de avonduren.

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid. Als u dat wenst, kan als het werk is gedaan, onze kwaliteitsinspecteur controles en rapportages verrichten. Hij beschikt over het landelijk erkende VSR diploma van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR).

Wij zijn pas tevreden als u het bent. Daarom onderhouden we regelmatig contact, om de vinger aan de pols te houden of onze dienstverlening naar wens is. Wij werken zo veel mogelijk met milieuverantwoorde methoden en we gebruiken chloorvrije middelen.