Samenwerkingspartners van BWRI

BWRI: Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen is uitvoerder van de Participatiewet voor de gemeente Midden-Groningen.

Website gemeente Midden-Groningen

Werk in Zicht is hét aan spreekpunt voor werkgevers en onderwijspartijen. Wij streven naar een inclusieve arbeidsmarkt.

Website Werk in Zicht

ErvaarWerk en BWRI zijn een unieke samenwerking aangegaan. BWRI locatie Molenraai in Sappemeer is opengesteld voor arbeidsmatige dagbesteding. ErvaarWerk zal de begeleiding bij deze activiteiten verzorgen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid voor arbeidsparticipatie voor mensen met een dagbestedingsindicatie binnen de beschutte structuur van het werkbedrijf.

Website ErvaarWerk

Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst.

AP (Achieving Perfection)

AP is sinds jaar en dag specialist in elektrotechniek en is een verbindende factor op plekken waar infrastructuren kritisch zijn. AP levert besturingspanelen, energie verdeelsystemen en diensten voor onder meer datacenters, OEM, gezondheidszorg en de maakindustrie. Waar we voorheen vooral het bedrijf ‘met de handjes’ waren, voegen we met onze 80 enthousiaste en betrokken medewerkers steeds meer kennis en innovaties toe. Het gaat om ontwikkelingen die de positie van onze klanten versterken. Vanuit samenwerken in de keten en kennis op het gebied van elektrotechniek, kwaliteit, procesoptimalisatie en lean denken & doen, krijgen onze klanten méér waarde geleverd. Die kennis helpt ons om totaaloplossingen te kunnen bieden.

De samenwerking met AP stamt al uit 2004. Het succes achter deze samenwerking zit hem in de nabijheid en de prestatie van BWRI voor AP. Achieving Perfection!

Website AP

Met ingang van 15 juni 2017 is SCA Hygiene een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf en is de naam veranderd in Essity AB. Wat nu volgt is een overgangsperiode en totdat alle bestaande entiteiten zijn hernoemd naar Essity, zullen we voorlopig verder werken onder de naam SCA.

SCA Hoogezand (hygiëneproducten)

SCA is een internationaal hygiëne- en bosbedrijf, dat producten voor persoonlijke verzorging, tissues en bosproducten ontwikkelt en produceert. SCA-producten worden verkocht in meer dan 100 landen. SCA heeft veel bekende merken, waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork. SCA heeft wereldwijd ongeveer 44.000 medewerkers. In 2008 is er een intensieve samenwerking gestart tussen BWRI en Iederz (TDM) om gezamenlijk aan de vraag van SCA te voldoen. Hiervoor is de constructie “werken op locatie” opgezet. Het betreft hier een locatie waar in totaal 100 medewerkers werkzaam zijn.
In 2012 is er een nieuwe samenwerkingsovereenkomst opgesteld voor de duur van 5 jaar. Dit zorgt voor continuïteit voor de groep medewerkers die werkzaam is in een beschutte omgeving.

Website Essity AB

SIGHT Landscaping is een hoveniersbedrijf dat al geruime tijd in de regio Groningen actief is in aanleg en onderhoud van (bedrijfs)tuinen en terreinen. Wij bieden integrale dienstverlening aan gericht op de totale buitenruimte.

Er wordt sinds 2012 geopereerd onder de naam SIGHT Landscaping, in de periode daarvoor was SIGHT actief onder de naam De Punt Groenvoorziening.

De Punt kent een lokale historie van ruim 60 jaar, waarin reeds werd samengewerkt met TRIO, de rechtsvoorganger van BWRI.

Sinds 1 januari 2016 is SIGHT Landscaping formeel samenwerkingspartner van BWRI voor aanleg en onderhoud van (bedrijfs)tuinen en terreinen. BWRI detacheert 26 medewerkers, SIGHT zorgt voor de uitvoering van werkzaamheden en begeleiding van deze medewerkers.

Website SIGHT Landscaping

LET OP!! Alle locaties van BWRI zijn vanwege de coronapandemie tot nader order gesloten. Zie ook de melding op de homepagina en in de Regiokrant.

BWRI contactgegevens:

0598 - 37 37 00

info@bwri.nl

KvK: 70476047

BTW: NL 8255 61 383 B.02

Privacyverklaring

 

Afdeling Inkomen en Voorzieningen
Postadres: Postbus 50, 9610 AB Sappemeer
Bezoekadres: Haydnlaan 2, 9603 AS  Hoogezand
Openingstijden: maandag t/m donderdag 8.30 - 16.00 uur en vrijdag 8.30 - 12.30 uur
Telefonisch spreekuur: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur en van 13.30 tot 14.30 uur (op vrijdagmiddag is er geen spreekuur).

 

Afdeling Re-integratie en Werkbedrijf
Postbus 50, 9610 AB Sappemeer
Bezoekadres: Molenraai 1, 9611 TH Sappemeer
Bezoekadres: Vosholen 119, 9611 TE Sappemeer
Openingstijden: maandag t/m donderdag 8.30 - 16.00 uur en vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Heeft u vragen voor Inkomen en voorzieningen, dan kunt u deze mailen naar:
inkomenvoorzieningen@bwri.nl

Heeft u vragen voor Re-integratie, dan kunt u deze mailen naar:
reintegratie@bwri.nl

Heeft u vragen voor het Werkbedrijf dan kunt u deze mailen naar:
werkbedrijf@bwri.nl

Heeft u vragen voor de Kringloopwinkel dan kunt u deze mailen naar:
kringloop@bwri.nl