BWRI Werkbedrijf nieuwe partner in 'Samenwerking op Maat'

BWRI Werkbedrijf heeft zich officieel aangesloten bij het langdurige samenwerkingsverband van Acantus met Roblo Dienstverlening, WerkPro, Wedeka Bedrijven en Afeer.

Met de ondertekening van de overeenkomst, samen met de andere nieuwe deelnemer Werkplein Fivelingo, is deze samenwerking nu officieel bekrachtigd. Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 14.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen

Diverse werkzaamheden

Binnen deze samenwerking worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals schoonmaak, schilderen, het opruimen van brandgangen, tuinonderhoud en afvalverwerking. Door deze gezamenlijke aanpak kunnen de betrokken partijen flexibel inspelen op de specifieke behoeften van verschillende projecten en altijd een passende oplossing bieden. Als een van de partners extra hulp nodig heeft of specifieke expertise vereist, kunnen de andere partners snel ondersteuning bieden.

Iedereen actief mee laten doen

Deze samenwerking sluit naadloos aan bij de visie van BWRI Werkbedrijf dat iedereen in de samenleving de kans moet krijgen om actief mee te doen. Acantus zorgt voor voldoende werkgelegenheid, terwijl de samenwerkende partijen de medewerkers leveren die waardevolle werkervaring kunnen opdoen.

Trots op de samenwerking

Met de toetreding van BWRI Werkbedrijf wordt het gebied waarin ondersteuning kan worden geboden nog verder uitgebreid. BWRI Werkbedrijf is bijzonder enthousiast over deze nieuwe mogelijkheden en trots om deel uit te maken van deze samenwerking.