Verstrekkingenboek bijzondere bijstand en Inkomenstoeslag

Snel en simpel bijzondere bijstand via het verstrekkingenboek.

Krijgt u een bijstandsuitkering van ons? Voor u hebben wij het aanvragen van bijzondere bijstand veel gemakkelijker gemaakt met het verstrekkingenboek bijzondere bijstand. Staan uw kosten in dit boekje? Dan heeft u recht op bijstand.

Wat moet u doen?

Het aanvraagformulier downloaden en:

√  uw naam en Burgerservicenummer invullen

√  aankruisen waarvoor u bijzondere bijstand wilt

√  een handtekening zetten.

Uw aanvraag en het gevraagde bewijsstuk kunt u sturen naar: BWRI, afd Inkomen & Voorzieningen, Postbus 50, 9610 AB  Sappemeer.

U kunt het ook bij de balie van BWRI (Haydnlaan 2, Hoogezand) afgeven of mailen naar inkomenvoorzieningen@bwri.nl

Wij handelen uw aanvraag schriftelijk af. Staan uw kosten niet in het verstrekkingenboek? Raadpleeg dan onderstaande button 'Bereken uw recht'.

Het verstrekkingenboek bijzondere bijstand (pdf) en/of het aanvraagformulier verstrekkingenboek bijzondere bijstand (pdf) kunt hieronder downloaden.

Inkomenstoeslag

Leeft u al een hele tijd van een inkomen dat niet hoger is dan de bijstandsnorm ? Mogelijk hebt u dan recht op een jaarlijkse toeslag van ons. dit is de individuele inkomenstoeslag. In de folder (deze kunt u hieronder downloaden) kunt u lezen of u recht hebt.

Denkt u dat u recht hebt op een toeslag ? Dan kunt u een aanvraag indienen bij BWRI.

Als u een bijstandsuitkering van ons hebt  kunt u het aanvraagformulier verstrekkingenboekje gebruiken (deze kunt u hieronder downloaden). Hebt u geen bijstandsuitkering dan is het aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag nodig (deze kunt u hieronder downloaden).

Uw aanvraagformulier kunt u sturen naar: BWRI, afd Inkomen & Voorzieningen, Postbus 50, 9610 AB  Sappemeer.

U kunt dit ook bij de balie van BWRI (Haydnlaan 2, Hoogezand) afgeven of mailen naar inkomenvoorzieningen@bwri.nl