Samenwerkingspartners van BWRI

Gemeente Midden-Groningen

BWRI: Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen is uitvoerder van de Participatiewet voor de gemeente Midden-Groningen.
 

Werk in Zicht

Werk in Zicht is hét aan spreekpunt voor werkgevers en onderwijspartijen. Wij streven naar een inclusieve arbeidsmarkt.

ErvaarWerk

ErvaarWerk en BWRI zijn een unieke samenwerking aangegaan. BWRI locatie Molenraai in Sappemeer is opengesteld voor arbeidsmatige dagbesteding. ErvaarWerk zal de begeleiding bij deze activiteiten verzorgen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid voor arbeidsparticipatie voor mensen met een dagbestedingsindicatie binnen de beschutte structuur van het werkbedrijf.

Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst

Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst.

ap nederland

AP Nederland Kolham (assemblage bedrijf)
AP Nederland is gespecialiseerd in seriematige draad- en kabelassemblage, apparaten- en besturingskastenbouw, assemblage van mechanische producten en het produceren van OEC energielijsten (PDU's). In nauwe samenwerking met tal van onze opdrachtgevers worden verschillende producten via onze productielijnen en volgens specificatie van de klant vakkundig geassembleerd.
De samenwerking met AP Nederland loopt sinds 2004 en is gestart met een samenwerkingsovereenkomst waarbij Wsw medewerkers op locatie werken. De medewerkers worden aangestuurd door het BWRI.
In 2013 is de overeenkomst opengebroken omdat de omstandigheden ten opzichte van 2004 veranderd waren. Het succes achter deze samenwerking zit hem in de nabijheid en de prestatie van BWRI bij AP Nederland. Hierdoor is BWRI een onderdeel van AP Nederland en wordt het comfort om met één van de doelgroepen van BWRI te werken verhoogd.
 

SCA Hoogezand

Met ingang van 15 juni 2017 is SCA Hygiene een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf en is de naam veranderd in Essity AB. Wat nu volgt is een overgangsperiode en totdat alle bestaande entiteiten zijn hernoemd naar Essity, zullen we voorlopig verder werken onder de naam SCA.

SCA Hoogezand (hygiëne producten)
SCA is een internationaal hygiëne- en bosbedrijf, dat producten voor persoonlijke verzorging, tissue en bosproducten ontwikkelt en produceert. SCA producten worden verkocht in meer dan 100 landen. SCA heeft veel bekende merken, waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork. SCA heeft wereldwijd ongeveer 44.000 medewerkers.

In 2008 is er een intensieve samenwerking gestart tussen BWRI en Iederz (TDM) om gezamenlijk aan de vraag van SCA te voldoen. Hiervoor is de constructie “werken op locatie” opgezet. Het betreft hier een locatie waar in totaal 100 medewerkers werkzaam zijn.
In 2012 is er een nieuwe samenwerkingsovereenkomst opgesteld voor de duur van 5 jaar. Dit zorgt voor continuïteit voor de groep medewerkers die werkzaam zijn in een beschutte omgeving.

 

MG/BWRI ondertekening
Sight Landscaping

SIGHT Landscaping is een hoveniersbedrijf wat al geruime tijd in de regio Groningen actief is in aanleg en onderhoud van (bedrijfs)tuinen en terreinen. Wij bieden integrale dienstverlening aan gericht op de totale buitenruimte.

Er wordt sinds 2012 geopereerd onder de naam SIGHT Landscaping, in de periode daarvoor was SIGHT actief onder de naam De Punt Groenvoorziening.

De Punt kent een lokale historie van ruim 60 jaar, waarin reeds werd samengewerkt met TRIO, de rechtsvoorganger van BWRI.

Sinds 1 januari 2016 is SIGHT Landscaping formeel samenwerkingspartner van BWRI voor aanleg en onderhoud van (bedrijfs)tuinen en terreinen. BWRI detacheert 26 medewerkers, SIGHT zorgt voor de uitvoering van werkzaamheden en begeleiding van deze medewerkers.