Activiteitenfonds Hoogezand-Sappemeer, Stimuleringsfonds Slochteren

Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een lager inkomen blijven meedoen aan sociale, culturele en sportieve activiteiten. Voor veel activiteiten krijgen mensen met een lager inkomen een gedeeltelijke vergoeding van de gemeente.

Wij hebben een vergoedingenboekje gemaakt. Het boekje kunt u downloaden door op de onderstaande folder Activiteitenfonds (pdf) te klikken. Hierin kunt u lezen waarvoor u een vergoeding krijgt. Ook staan de voorwaarden er in. U heeft recht op een vergoeding als uw inkomen lager is dan het bedrag dat in het boekje staat.

Krijgt u een bijstandsuitkering of heeft u korter dan twaalf maanden geleden geld gekregen van het activiteitenfonds? Dan hoeft u alleen maar aan te kruisen waarvoor u een vergoeding wilt. Is uw inkomen gewijzigd? Heeft u niet eerder aangevraagd? Of is dit langer dan twaalf maanden geleden? In dat geval moet u een extra vraag beantwoorden. Dit is de vraag naar het netto inkomen van u en uw eventuele partner.

Let op:  Woont u in de gemeente Slochteren, dan geldt voor u het Stimuleringsfonds van de gemeente Slochteren.

Wat moet u doen?

Op het aanvraagformulier moet u:

√ Uw naam en burgerservice-nummer invullen.

√ Aankruisen waarvoor u een vergoeding wilt.

√ Een handtekening zetten.

Het aanvraagformulier (pdf) kunt u downloaden door hieronder op het formulier te klikken.

Als uw inkomen nog niet bij ons bekend is, moet u ook uw netto inkomen invullen. U doet het bewijsstuk er bij en stopt de aanvraag in onze brievenbus.

Per post versturen mag ook (BWRI, Postbus 75, 9600 AB  Hoogezand). U kunt het formulier ook bij de balie aan de Haydnlaan 2 afgeven (een afspraak maken is niet nodig). Of mail uw aanvraag naar inkomenvoorzieningen@bwri.nl.